Vier de liefde met...

De leukste, tofste en liefste leveranciers die de kwaliteit leveren die ik zo belangrijk vind en waar ik al mee heb mogen samenwerken. Daarom geef ik jullie de mogelijkheid om op deze manier met ze kennis te maken!

Marlot Bakker Fotografie is een fotograaf, woonachtig in omgeving van Haarlem en gespecialiseerd in fotoshoots, bruiloften en feesten. (Zij heeft ook de meeste foto's, die te zien zijn op deze website, gemaakt!)

State of Dreaming Films (Angelique & Sylvester) zijn filmmakers. Naast dat zij met twee personen filmen om zowel de acties als reacties te vangen, maken zij veelvuldig gebruik van het meest belangrijke ingrediĆ«nt van een film: geluid. Door op een unieke manier te werken met geluid in films, komen de beelden helemaal tot leven.

Hendriks & Hopman Fotografie shooten met z'n 2'en prachtige foto's met oog voor detail! 

Drive Vintage heeft een trouwbus om de vingers bij af te likken! Met een fles champagne, 'n glas in de hand en (eventueel) een goed gevulde lunchbox, rijdt deze Volkswagen bus jullie naar de trouwlocatie.

Paula Leek heeft werkelijk een prachtige stem en een goed gestemde piano om tijdens jullie ceremonie al die gevoelige snaar te raken. Maar zij zingt en speelt ook graag samen met haar band op jullie bruiloft.

Esther de Haas (Funky Diva Ezz) staat garant voor een waanzinnige avond entertainment! Met een saxofonist(e), 'n DJ, 'n gave band, zeg 't maar! Alles kan, alles mag!

Fotobooth waarbij jullie en jullie gasten zelf de leukste foto's kunnen maken met de stijlvolle vintage fotobooth.

Sluit jouw manier van werken, kennis, professionaliteit, passie, liefde voor het vak en enthousiasme aan bij de werkwijze van 4 de Liefde? 
Laten we dan eens 'n lekker kopje koffie (geen suiker, geen melk), thee (ook zonder suiker) of 'n wijntje (Rood? Wit? Maakt mij niets uit!) drinken!

Contact