Trouwen in het buitenland

En laat dit (vooral) geen fantasie voor jullie zijn!

Fantaseren jullie er over om te trouwen in bijvoorbeeld Toscane of met het uitzicht van de Grand Canyon op de achtergrond? Hoe leuk is het dan als jullie én jullie gasten de huwelijksceremonie in het Nederlands krijgen met mij als jullie trouwambtenaar?

Heel graag hoor ik alles over jullie dromen en ideeën voor het trouwen in het buitenland. Bij mij kan al heel veel! Het is tenslotte jullie feest, toch?

Zelf ben ik gek op reizen en mijn (geldig!) paspoort ligt klaar, hoor! Misschien mag ik daarom dit avontuur samen met jullie aan gaan? Dan wordt het een reis om nooit te vergeten en wordt het ook écht 4 de liefde somewhere in the world!

So... Let's go, andiamo, vamos of allons-y!

Hopelijk zijn jullie helemaal enthousiast en willen jullie nu écht wel gaan trouwen in het buitenland! En weet dat een een bruiloft in het buitenland echt niet moeilijker of duurder hoeft te zijn dan een bruiloft in Nederland en er is meer mogelijk dan je denkt. Jullie (en hopelijk ik!) kunnen dus helemaal out-of-the-box gaan dromen, want de opties zijn endless!

(en ja, weer die kleine 'let op'-tip: Uiteraard moeten jullie wel nog een afspraak plannen voor het wettelijk huwelijk als jullie ceremonieel trouwen buiten Nederland! Dit kan vaak kosteloos)

Zijn jullie op zoek naar bijzondere trouwlocaties in het buitenland? Kijk dan even op deze inspirerende website!

Ja, wij willen trouwen in het buitenland (en met jou erbij)!