Trouwen met mij, als jullie trouwambtenaar, erbij

Als trouwambtenaar ben ik beëdigd en benoemd door de gemeente Bloemendaal. Met deze documenten mag ik overal in Nederland op, de door gemeenten aangewezen, trouwlocaties huwelijken voltrekken. En dat vind ik zó leuk!!

Leuk feitje, de trouwambtenaar wordt ook wel BABS genoemd, dat staat voor de afkorting van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand.

Trouwen en vier het!

Als je kiest voor een ceremonie waarbij voor de wet getrouwd wordt, dan word ik als ambtenaar beëdigd in de gemeente waar jullie die dag gaan trouwen. Ik kan elke andere gemeente in Nederland verzoeken mij voor 1 dag te beëdigen.

Vertel ons meer!

Ceremonieel verbinden en vier het!

Er zijn ontzettend veel locaties in Nederland waar jullie ceremonieel verbonden kunnen worden. Maar misschien hebben jullie zelf wel een plek in gedachten waar jullie heel graag het 'JA, ik wil!' willen uitspreken naar elkaar. Bijvoorbeeld in dat ene lievelingsrestaurant, tijdens een busrit of op een bijzondere plek in de natuur. Wat mij betreft absoluut geen punt (ik hou juist wel van die creatieve ideeën!), want dan kun je namelijk voor een ceremonieel verbintenis kiezen.

Hier willen wij meer over weten!

Trouwen in het buitenland en vier het!

Fantaseren jullie er over om te trouwen in bijvoorbeeld Frankrijk, Toscane of met het uitzicht van de Grand Canyon op de achtergrond? Laat het gewoon werkelijkheid worden, want hoe leuk is dan als jullie én jullie gasten de huwelijksceremonie in het Nederlands krijgen met mij als jullie trouwambtenaar op een waanzinnige plek somewhere in the world? 

Yes, this is news we want to know more about!