Vier de liefde met mij

Als trouwambtenaar ben ik al beëdigd en benoemd door de gemeente Bloemendaal. Met deze documenten mag ik overal in Nederland op, de door gemeenten aangewezen, trouwlocaties huwelijken voltrekken. En dat vind ik zó leuk!!

Vier het huwelijk

Als je kiest voor een ceremonie waarbij voor de wet getrouwd wordt, dan word ik als ambtenaar beëdigd in de gemeente waar jullie die dag gaan trouwen. Ik kan elke andere gemeente in Nederland verzoeken mij voor 1 dag te beëdigen.

Lees meer

Vier het Ceremonieel

Er zijn ontzettend veel locaties in Nederland waar je kunt trouwen. Maar misschien hebben jullie zelf wel een plek in gedachten waar jullie heel graag het 'JA, ik wil!' willen uitspreken naar elkaar. Bijvoorbeeld in dat ene lievelingsrestaurant, tijdens een busrit of op een bijzondere plek in de natuur. Wat mij betreft absoluut geen punt (ik hou juist wel van die creatieve ideeën!), want dan kun je namelijk voor een ceremonieel huwelijk kiezen.

Lees meer

Vier in het buitenland

Fantaseren jullie er over om te trouwen in bijvoorbeeld Toscane of met het uitzicht van de Grand Canyon op de achtergrond? Hoe leuk is dan als jullie én jullie gasten de huwelijksceremonie in het Nederlands krijgen met mij als jullie trouwambtenaar? 

Lees meer