Vaak vragen mensen waar ik toch de tijd vandaan haal met een 32-urige werkweek als medewerker Communicatie bij een waterleidingbedrijf, een (leuk samengesteld) gezin, een druk sociaal leven, toneelspelen, stemacteren en het trouwen van bruidsparen. Maar stil zitten is gewoon niets voor mij, word ik alleen maar onrustig van!

Een soort guilty pleasure, maar vroeger keek ik vaak naar tv-programma’s als de 'Honeymoon quiz’ en ‘Love Letters’. Toen dacht ik: ‘als ik later groot ben, wil ik óók mensen trouwen!’. Want wat is er nu mooier dan altijd met de liefde bezig te mogen zijn? Ik vind het dan ook prachtig én ontroerend als bruidsparen later teruggeven dat hun huwelijk niet mooier had kunnen beginnen, mede dankzij mijn inhoudelijke speech en -ceremonie!

Ik ben zelf ooit getrouwd geweest en had een prachtige huwelijksdag, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Helaas heeft dit huwelijk geen standgehouden, maar ik ben het geloof in De Liefde nooit verloren. Ik woon sinds 5 jaar samen met een lieve man en zijn drie zonen. Als ook mijn dochter erbij is en we met z'n allen aan tafel zitten, voel ik mij de koningin te rijk!

Contact